Over ons

WELKOM BIJ ZON6

Wie zijn wij?

ZON6 is een eenmanszaak, geregistreerd in de kamer van koophandel (nr.60639458) BTW id nr.:NL002503909B29.

Wij bestaan sinds 2014 en zijn gevestigd aan de Breemarsweg 116 BD in Hengelo.

Wat doen wij?

ZON6 is op de markt gekomen om een hoge kwaliteit steigerhout meubels voor een goede prijs aan onze klanten aan te bieden. Steigerhouten meubelen zijn op het moment erg populair maar vaak ook vrij duur. Daar willen wij verandering in aanbrengen. U zult zich afvragen hoe wij dat kunnen doen. Nou, dat lukt ons omdat wij een minimale voorraad aanhouden en geen personeelskosten of extra kosten voor een showroom hebben. Uiteraard verwelkomen wij bezoekers in onze werkplaats.

Maatwerk

Wij snappen hoe belangrijk is om een passende meubel te hebben waar de maten maar ook de wensen van de klant zijn toegepast. Daarom zijn 90% van onze bestellingen een maatwerk. Wij denken graag en kosteloos met u mee over uw wensen en zorgen dat alles tot het laatste details wordt geleverd zoals besteld. Wenst u een meubel wat wij niet in assortiment hebben, geen enkel probleem. Stuur dan even een afbeelding of tekening mee en dan krijgt u van ons een vrijblijvende offerte.

Veiligheid en Kwaliteit

De veiligheid en kwaliteit van de meubels zien wij als ontzettend belangrijk. Daarom worden al onze meubels zonder extra kosten splintervrij en machinaal geschuurd geleverd.

Wij werken enkel met nieuw steigerhout. Onze ervaring en kennis heeft bevestigd dat nieuw steigerhout het beste keuze is voor het maken van steigerhouten meubels. Door verschillende beits behandelingen kunnen we verschillende “looks” met nieuw steigerhout creëren.

Bezorgen

Wij vinden het belangrijk dat de klant op de dag van bezorgen al kunt genieten van zijn nieuwe meubel. Daarom bezorgen wij al onze meubels zelf door heel Nederland. Bij ZON6 krijgt u het meubel altijd in de kamer naar wens te staan. Wat onze klanten altijd als bijzonder prettig ervaren is de montage die bij bezorging 100% GRATIS is.

Ervaringen

Uiteraard willen wij paar ervaringen van onze klanten delen:

F.P. :  Wil via deze weg verder aangeven dat we het afleveren, contact en monteren erg netjes gedaan is en dat de meubels goed uitzien. Dit hele proces allemaal als erg professioneel en vriendelijk hebben ervaren. Ook fijn ondanks de vele e-mails maar ook een aantal wijzigingen gaandeweg doorgegeven, heeft u dat allemaal constructief en adekwaat opgepakt. Er is meegedacht en vond het erg plezier dat u nog wat bevestigingsbeugels heeft achtergelaten voor de boekenkast!Wij zullen zeker in onze directe omgeving uw bedrijf positief aanbevelen. En wie weet komen daardoor nog verdere vervolgopdrachten uit.

D & B: De hoogslapers zijn prachtig!! De kleur is precies wat we graag wilden en het geheel staat heel erg mooi! Wij, maar vooral onze kinderen zijn er ontzettend blij mee en willen u en uiteraard hartelijk bedanken voor jullie service, helemaal top! Wij zullen jullie van Zon6 aan iedereen van onze familie en vriendenkringen aanbevelen! Wij zullen in ieder geval in de toekomst niet twijfelen als we nog eens een mooie meubel nodig hebben, nogmaals dank!

M.C. : Het bed staat en is prachtig!! Wij hebben een heel gelukkig meisje hier.

R.I. : Het  bed is vanochtend geleverd, en was keurig vlot gemonteerd. Wij en onze zon zijn er erg tevreden mee! Dank voor de snelle service!